Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2012 12:36 - Ново Българско Възраждане ( част 2-ра )
Автор: marandi Категория: Бизнес   
Прочетен: 10722 Коментари: 20 Гласове:
7

Последна промяна: 14.05.2012 01:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Забележка: Икономическите теории се променят, но Историята винаги се повтаря!*

 

Ще маркирам набързо процесите, които протичат "днес" и дано нашите политици ( управляващи/опозиция ) успеят да се справят.

 

Първа Българска Империя рухва при Самуил преди 1000 години и причините са:

 

-         40 годишна безсмислена война, която Византия подема като кампания към нас, заради данъците, които Римска империя е плащала на нас;

-         люлката на цивилизацията на Европа е била точно на Балканите, тук войните са били кратки и без много жертви за разлика от Католицизма ( където в Историята си учат до 100 годишни войни и безсмислени кланета към учените си и към кого ли не като Инквизиция и прочие ). България тогава се е грижила да има бърз и сигурен достъп до проливите и търговията от Изток-Запад и обратно да протича нормално, т.е. когато ни се направят на “интересни” сме им набивали по 2 шамара и да си плащат данъка към нас, понеже ги пазим и охраняваме и това е;

-         в момента, в който Източна-Римска империя ( Византия ) успява да поеме контрола над нашите земи временно – тя след няма и 200 години изчезва от историческата сцена и повече никога не се завръща, когато попада под ударите на католицизма и исляма;

 

Ключовата причина България за миг да изчезне от “прожекторите” на Цивилизацията, на която тя е основен двигател, е простотията на третият от тримата блестящи пълководци на Източно-Римска Империя е диващината на Василий Българоубиец ( в знак да безсилие да ослепи нашата войска ). Това натоварва тотално социалната система на Българската империя и тя рухва, защото Икономиката на страната ни се претоварва да се грижи за 100% трайни инвалиди, както ги наричате в наши дни.

 

Този паралел ще използвам, за да онагледя днешната ситуация!

 

Днешна лицемерна Европа допусна тотална грешка и в момента е на път да се разпадне. Причината е същата, която сполетява и нас тогава – проблем в социалната система на държавата. Днешна Европа ( Еврозона, Шенген и прочие думички ), допуснаха следните грешки:

 

  1. Католицизмът е агресивна религия ( т.е. Императорът трябва да бъде само един ) и неслучайно Германия ( Запада ) след рухването на Берлинската стена 20 години не спря да атакува България и цяла Югоизточна Европа под думичките немски износ, която си е българска открай време и явно трябва да им се напомня, че ние също сме Империя и винаги сме били и ще бъдем.
  2. Преди хиляда години Католицизмът успява да превземе Константинопол ( нашият основен търговски партньор тогава и да го прекръсти на Латинска империя ). България тогава се намесва и леко попилява целият “елит” на тогавашния Запад, за да възстанови баланса, както винаги го е правела и да озапти малко мераците на Папата с неговите фалшиви кръстоносни походи уж за “свята” кауза и Божи гроб, защото символ на Цивилизацията на Европа винаги са били Балканите и в частност България. Както тогава са си били бедни и скъсани ( около 20 "кръстоносни" походи са били форма на чист грабеж от Цивилизацията ( Балканите тогава, за да тушират немотията им там и са ги пращали насам )  – В наши дни отново са такива ( вече гладни и скъсани, но не си го признават, а ни изнудват за още и още като Мерцедес-че и БМВ-це да им купуваме тенекиите, както се вижда от автопарк-а на Парламента ни.
  3. Българска Империя успява да пази и днешна лицемерна Европа от Ислямската религия, която е също толкова агресивна, колкото и католицизмът и затова арабските хроникьори 200 години описват, че няма нищо по страшно от гнева на Аллах, морето и Българите.

 

Накратко какво протича като процеси:

 

-         Запада ( ЕС ) допусна Исляма в социалната им система ( поради манията си да се правят на колонизатори и да си имат роби ) и до 20-30 години те ще го разрушат. Ислямът винаги като стратегия атакува в система “удж” ( т.е. стрела ) – концентриран удар. Неслучайно в момента се изкупуват най-популярните английски, френски, германски и прочие отбори по футбол, които да са с арабски собственици и те наливат луди средства в тях, за да могат да детронират на футболния им терен досегашните им най-успешни клубове пред публика, за да покажат превъзходството на Исляма. Популацията, която налагат е свръх-инвазивна и след няма и 50 години днешния Запад ще стане мюсюлмански, в което няма нищо лошо. България никога не е имала проблем с Исляма и неслучайно техния хляб/традиционна кухня носи името “булгур” – идващо от Българската цивилизация, защото те помнят какво сме им дали, а именно “хляба”.

 

-         Вече започна процес на отместване на Цивилизацията с отправна точка днешните Китай и Индия, скоро те ще бъдат световните номер 1 като икономически сили и някой трябва да каже на Меркел и Саркози ( политически пътници вече ), че техния икономически модел вече издиша и е “заразен” необратимо като среда, който се опитват да налагат с “лъскавите” фрази ЕС, ЕЗ и Шенген. Т.е. превзеха ги отвътре, защото не дойдоха да ни питат нас, които имаме Историята и Опита, а се държаха като варвари с нас и си позволиха да ни наричат как ли не и с какви ли не обидни епитети като крадци, корупция, прости и не знам си какво. Подобна агресия срещу Цивилизация като нашата е недопустима и този, който е над Папата им там “горе” вижда – сега ще ги накаже за това варварство.

 

Днешният ви Брюксел е на по-малко години като възраст от една българска къща в средно-статистическо село по избор. Как може някой да си помисли да дава акъл на хора и да дава препоръки и обидни доклади на десеторно по-висша цивилизация като нашата от неговата възраст. А, който не уважава “древните” изчезва от Историята. Случвало се е много пъти и пак ще се случи и случва вече!

 

-         в момента се води битка между Католицизъм-Православие от една страна и Ислям-Християнство от друга в Европа. Отмесване оста на Цивилизацията от посока Европа ( която малък континент ) към Азия ( Китай и Индия ). Това протича като процес, който след 50 години ще стане много по-видим и с “просто” око.

 

 

За целта България отново ще изгрее на Хоризонта, защото просто няма кой да свърши нещата и ще трябва малко да се стегнем.

 

  1. Политиците ни трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да овладеят до 5 години процесите на циганизация, които вече умираща Европа се опитва да ни пробута под формата на ромски десетилетия и прочие простотии, където се толерира престъпността и се издевателства над Цивилизацията! Нивата на замърсяване на една среда след 17%, когато се преминат стават необратими като процеси и сме на критична точка вече – учените го наричат Природа и баланс в Природата. Ако политиците ни се правят още на ощипани и неразбрали, скоро данъко-платците им ще поемат нещата в собствени ръце.

 

  1. Точка 1 е важна до 5 години да се овладее беззаконието и срутването на Държавата ни ( примера по-горе със Самуил и Първа Българска Империя в началото ), защото процесите са динамични и това е във вътрешен план за страната.

 

  1. Във външен план за Страната, нещата за момента са прекрасни, но до няколко години ще се променят и е добре България да престане да се напъва да въвежда евро-валутата и да влиза в Шенген, защото това са умиращи модели, с които изнудват нашите политици да го правят:

 

-         в Турция кюрдите изтласкват населението им към Константинопол и до 10-15 години Турция ще ни поиска земя, за да се заселват тук. Няма лошо, ще им помогнем на комшиите, както винаги сме го правили, но без право да купуват и да им се каже, че са за малко и на гости. Да си го знаят и че това, което го ядат се нарича “булгур” – да се сещат!

-         Вероятно паниката, с която Гърция “заразява” Балканите ще прерасне във военен конфликт и ще трябва да се намесим, защото и Католицизма ( Запада ) и Исляма ( Турция/Африка ) са притиснати от техния електорат и затова се случиха “арабските революции”, които като скакалци не спират да прииждат.

-         Русия се алколизира яко и избива собственото си население от години сама. Ще трябва да помогнем и на тях, понеже са си от нашето стадо и затова навремето ги покръствахме и им дадохме вяра и буквички. Но също както и на Турция, ще трябва да бъде с условия и да се знае кой е Баткото в отбора и да не си мислят, че са те и да килиферчат Историята пред народа си;

-         Холандия/Белгия ще паднат първи под напора на Исляма, те затова се целят и там ( системата “удж”, за която казах при начин на атака при арабите. Това ще стане до 15-20 години, после ще последват Франция и Англия и това ще бъде края на Западната цивилизация, каквато я познаваме до днес.

-         Африка, поради тежките условия там и бързата им популация непрестанно ще атакува Европа по навик с население, под формата на емигранти в следващите години, докато след 100-200 години разберат, че вече това няма да е правилното място и фабриката за мечти не се намира на Запад ( Ел Дорадо вече го няма ).

-         Румъния ще стане пак българска, каквато си е била до преди няколко стотин години и които Католицизмът подведе да си сменят езика. Украйна също трябва да я възстановим, т.е. с Русия имаме сериозен разговор да престанат да крадат История и да ни трепят, защото ние винаги сме им помагали и ще им помагаме и малко да се усещат и да не се правят на комплексари. 

-         Отношенията ни с Изтока ( Япония, Китай, Индия винаги са били топли, защото те знаят кои сме Ние, понеже и тяхната Цивилизация е била могъща преди време и са древни като Нас );

-         Арабския свят също трябва да му кажем да мирува малко и да ги подкрепим, защото имат нужда от помощ и те в момента;

 

Тия неща няма кой да ги свърши и пак на нас се падна “късата” клечка, но ще се справим, както и предците ни са го правели с векове! Затова и Господ е дарил хората с разум/интелект и направил толкова различни видове ( 6 човешки раси ), за да има честна конкуренция и нашата роля винаги е била да бдим за Баланса и да се намесваме, когато някой от видовете започне безмислено да изтребва другите видове от позиция на “силата”. Средствата винаги трябва да са мирни и по честен път. Затова и Българите са Лечителите на “системата” – такава ни е мисията, ако нашите днешни политици още не са го разбрали.

 

Израел скоро ще изчезнат, а Щатите ще се разпаднат поради икономически дисбаланси и изкуствения им произход, подобно на бивша Югославия.

 

П.П. Това е накратко в близките 50 години и нашите политици да се стягат и да бачкат. Първо да овладеят разбиването на социалната система ( циганизацията ), че рискуват “здравето” на цялата Държава и България да изчезне с това бездействие и след 5 години да започват да помагат на останалите, които по-горе изброих, защото те са по-зле от нас ( демек гладни са и са опоскали всичко ), но не си го признават и ни помпят “мускули”.

 

Така няма да стане със заплахи от тяхна страна и вярвам, че нашите ще се справят, защото в момента тече война на много фронтове ( особено в Европа ), само където не е обявена официално и някой трябва да ги озапти. Няма кой да е – пак ще сме ние, защото сме най-старата търговска марка на Европа и тия “филми” сме ги гледали досега много пъти, а Брюксел е на годинки, колкото една българска къща и не знае какво да прави в момента.

 --------------------------------------------------------------------------------------------
Затова помнете Самуил, който 40 години се бори достойно на бойното поле. Но Българска империя рухна не заради загубена битка, а заради претоварване на социалната система ( 15 хил. спепци ), която Държавата ни не успя да понесе.
---------------------------------------------------------------------------------------------

Успех и Бог да пази България!




Гласувай:
7



1. marandi - :)
08.05.2012 16:02
Аха, г-н Анонимен - ти си от тия, които се кефят, че 20 години ги водят "на опашката" в Европа и вярват, че сте "най-смотаните" от 50 държави. Двадесет години да те водят най-смотан си е мазохизъм, ама щом' те кефи ....

П.П. С кое обидих Българите като по музеите в Лондон има принадлежности на Тервел и там обясняват как България спира арабското нашествие преди 1300 години. Ти можеш ли да броиш дотолкова първо да попитам, когато Той го е направил?

Статията ми е прогноза каква е посоката, темповете/динамиката и това, което ще се случи при запазване на досегашното статукво и аз не се гордея с това - за момента процесите могат да се овладеят и затова го пиша - след 40 години ще е късно и необратимо. Ако си решил да мяташ "семката" при някоя мома, по-добре изчезвай към Китай и Индия, щот' тук няма да можеш една керимида да оставиш на децата си, а па за внуци да имаш - едва ли.

П.П. А, па ти поне се представи и да ти видя очите, дет' ми лепиш диагнози като аз боравя с факти на хиляди години. Просто искам да ти видя очите и ще си извадя "жълта" книжка веднага. Обещавам - тъкмо да поизцоцам и аз Държавата - за тия процеси, за които пиша. Чаткаш ли или пак някой да ти обясни какво съм писАл ...?
цитирай
2. marandi - :)
08.05.2012 22:45
До преди няма и 100 години Русия е притежавала титлата "Цар на Българите", но те затриват Волжска България - днешна Украйна.

До преди няма и 100 години бившата Австро-Унгария империя ( по-бившата Хабсбургска империя ) е носила титлата "Цар на днешната ви България ) и герба ви е бил неизменна част при коронацията на всеки техен владетел ( до 1918 г. ).

Общото в тия случки е, че от Изток и от Запад са се избивали ( буквално ) да носят ранг-а "Цар на България" и тях вече ги няма за разлика от нас.
---------------------------------------------------
Така, че България де юре и де факто никога не е "изчезвала" от световната карта.

Тази "история" по учебниците ви от последните 200 години е измислена от Австро-Унгария и Русия и не е вярна с цел да ви омаловажат постиженията и приноса в цивилизацията на Европа. Мисля, че Левски ви го беше казал, че този, който ви освободи - той ще ви пороби - и е бил прав.
--------------------------------
Гърция открадна най-много от историята на Балканите, повече дори и от днешна Македония, с която се смеете. Тяхната история, по която се прехласвате им я "написа" Германия ( Католицизмът ) и им я измисли - си е част от вашата история.

Тия неправди скоро ще изплуват, за където ви преправяха "историята", тогавашните т.нар, "велики сили". Тях вече ги няма, както няма след време да ги има и "днешните" велики сили, по които се прехласвате.
цитирай
3. marandi - Marandi: "Израел скоро ще ...
08.05.2012 23:34
анонимен написа:
Marandi: "Израел скоро ще изчезнат, а Щатите ще се разпаднат поради икономически дисбаланси и изкуствения им произход, подобно на бивша Югославия."
Пророк Маранди, бихте ли доуточнили:
1) След като Израел изчезне, къде ще се преместят евреите ? Кой ще се настани на територията на Израел ?
2) След разпадането на САЩ, какво ще стане с Калифорния ?


1. Израел пак ще се пръснат по света, защото са прокълнат народ и сами си го правят с тия безсмислени "войни", които предизвикват. Не им е писано да имат територия, защото те брашно с други народи ( различни от тях ) не могат да мелят. Затова се женят и помежду си - сакън 1 паричка да не изтече за някой друг народ.
2. Калифорния ще изпадне в междунно положение между разпадналите се Щати и Мексико ( латиносите, които днешната ви лицемерна Европа изкла някога от позиция на "силата" да ги "покръства" ).
цитирай
4. marandi - :)
09.05.2012 02:40
анонимен написа:
Изгоряли бушони (от много учене).
Бутилката е спукана. В бутилка за 1 литър не може да се налее 5 литра.


Ако те попитам "Защо наричат България "Пътят на коприната?" - едва ли ще можеш да ми отговориш. И от кога я наричат така?

П.П. Понякога разбирам Стоичков защо използва думата тюфлеци за малка част от българите.
цитирай
5. marandi - :)
09.05.2012 15:08
Със сигурност нищо не съм цензурирал или трил ( дори моите коментари, където съм копирал мненията с отговор към тях стоят и те са оставени ).

Предполагам, понеже моето търпение е пословично, но Модераторите на сайта са сметнали, че има нарушени правила на сайта на лична основа към мен и затова са преценили да ги изтрият.
----------------------------------------------------
Моята Руса особа винаги дава шанс на всеки да си изложи или "изложи" позицията, както всеки си прецени да се представи. Не съм Господ и не съдя никого за нищо.
----------------------------------------------------
В публикацията са използвани над 100-на факти, които съм проверявал от много места като източници и са признати не само в България, а и в останалия Свят. Описаното е моментна "снимка" на днешната ситуация и просто съм ги подредил и свързал отделните части на пъзел-а в хронологичен и логически ред, за покажат днешната "картинка".

Ако нещо от фактологията не ви харесва и твърдите, че не е така, с удоволствие ще изслушам аргументите и моля да посочвате и източниците, понеже аз обожавам да се уча.
----------------------------------------------------
Поздрави! И Благодаря :)
цитирай
6. marandi - :)
09.05.2012 16:38
За последно ще се опитам да го поясня горе написаното с футболни топки - понеже в България всеки е специалист и разбира от футбол и може би така ще ми е най-лесно.

Защо футбола като най-популярна игра ( или радостта на народа - бившите гладиаторски римски игри и т.н. ) в последните няколко години ( около 5 години примерно ) се случи, че "случайно" Манчестър Сити стана клуб с арабски капитал, защо пък точно него си избраха и дали не било заради марката Ман Юнайдед. Случайно се пръкна и Челси с руски капитал ( т.е. другата ос Православие-Католицизъм ), но да не разсейвам.

Това е за Англия, също така в Париж се ПСЖ се оказа с бездънни арабски капитали, Малага?майорка ли беше в Испания отскоро и в Германия вече Байерн и националният им отбор също е с едни арабски наемници.

Това се случи за няма и 3-5 години и защо пък ще се целят точно в тия държави ( Англия, Франция, Германия, Испания ) и точно в тия първенства. И защо пък точно в тия отбори? Защо пък се появи внезапно и Лудогорец и то пък да е Разград от нищото за България пак с такъв капитал и защо пък в България? Защо пък Русия контра-атакува чрез Левски и ЦСКА ( т.е. полицията и армията ) като спонсори с руски капитал веднага като ответен удар?
------------------------------------------------
Та, ей тия процеси по-горе съм описал, че войната се води отдавна ( нищо, че не е официално обявена ) и защо пък в Европа? Или това е арабската стратегия за нападение "удж", за която съм споменал в статията. Който го интересува да попрочете за нея, а защо Българите знаем как се бият арабите - дано всеки се досети. Защото сме се били и то много пъти и чак даже вече се обичаме и ни уважават. Ние също ги уважаваме и за нас няма проблем.

Между Ислям и Християнство е разбираемо, но в статията за Самуил пропуснах да отбележа за една Анатема между Православие и Католицизъм, която също се случва в него период, т.е. още от тогава започва "война" между двете църкви, а уж са все християнски.
-----------------------------------------------------------
Не съм изложил всички аргументи, понеже статията щеше да стане много дълга и я кастрих, за да я "олекотя" максимално. Съдейки по критиката, явно не съм успял.

Бъдете здрави и Успех!

цитирай
7. анонимен - Маранди, хайде да те помоля нещо. ...
11.05.2012 11:13
Маранди, хайде да те помоля нещо. По-добре спри да пишеш глупости, че ми става неудобно да ти гледам търченето и лигавенето, което ни пробутваш за суперзнание, а всъщност е само гола претенция според мен. Оригиналниченето ти вече е отегчително и съвсем не е достатъчно, за да ставаш за четене. Не се опитвай повече да третираш въпросчета, които уж трябва да са трудни и отговорите им да са по силите на неколцина Избрани, сред които би трябвало да си помислим, че спадаш и ти. Прекалено е двуизмерно и чак ми е неудобно да ти го казвам.
Наблюдавам у теб някакъв непреодолим порив да се поставиш в позиция на върховен коректор. Това си има и медицинско наименование, но не го помня... както и да е - не ставай досаден за околните със себе си.
цитирай
8. marandi - :)
11.05.2012 12:04
анонимен написа:
Маранди, хайде да те помоля нещо. По-добре спри да пишеш глупости, че ми става неудобно да ти гледам търченето и лигавенето, което ни пробутваш за суперзнание, а всъщност е само гола претенция според мен. Оригиналниченето ти вече е отегчително и съвсем не е достатъчно, за да ставаш за четене. Не се опитвай повече да третираш въпросчета, които уж трябва да са трудни и отговорите им да са по силите на неколцина Избрани, сред които би трябвало да си помислим, че спадаш и ти. Прекалено е двуизмерно и чак ми е неудобно да ти го казвам.
Наблюдавам у теб някакъв непреодолим порив да се поставиш в позиция на върховен коректор. Това си има и медицинско наименование, но не го помня... както и да е - не ставай досаден за околните със себе си.


Пак те копирам, да не каже някой , че го "трия" ( смигам )

Тоест твърдиш, че "златния" период за Европа и като световен доминант не е приключил. Че в момента Азия ( Китай/Индия и т.н. ) няма да станат с най-голям БВП в Света.

И че щом тия държави произвеждат стоки и услуги, които се оценяват най-скъпо като добавена стойност - моята Руса особа да ги нарича "развиващи" се като те могат да купят цяла България, заедно с киселото й мляко с джобните си пари. В Китай "село" казват на населено място с по-малко от 1.5 милиона жители - да се ориентираш за мащаба на нещата, които пиша.
-----------------
Твърдиш, че Африка като континент, не е по-голям като територия и брой население от Европа и не "залива" Европа с емигранти, които рушат социалната й система под формата на помощи, защото докато вземат гражданство и не спират да се "люпят" и по този начин ще им рухне цялата икономика на Европа.

Твърдиш, че преди хиляда години 2-те Католицизъм и Православие няма взаимна Анатема от преди 1000 години? Или, че България не спира арабското нашествие и спасява Европа, което Запада учи техните деца, че е било така?

Уморен съм вече, братле и ти благодаря за критиката ( с аргументи, че съм смотан, пиян, изтрещял, че съм триел мнения и прочие ).

Големи и разумни хора сте - оправяйте се! Уморих се и имам нужда от отдих.

Успех!
цитирай
9. анонимен - 1
12.05.2012 10:37
http://www.youtube.com/watch?v=uQqZPshAlxU
цитирай
10. marandi - http://www. youtube. com/watc...
12.05.2012 20:16
анонимен написа:
http://www.youtube.com/watch?v=uQqZPshAlxU


Презентацията е добре направена, но за мащаб Земята, с пробутването на "страха", който добре продава. Нямам нищо против 'орицата, но звучи "евтино" всичко и нещата са доста по-сериозни в момента и не са до разни селски конспирации масони/илюминати и приказки за деца преди заспиване до 33 "коляно" уж ....

Понятията Луцифер/Сатана и прочие евтини рекламни клипове са днешния ви аспирин и аналгин, без който "уж" не можете.

Технологиите напредват, но още са на ниско ниво. Вярата обаче трябва да се запази, понеже религиите ви я обърнаха в търговия, а без нея не може да има т.нар. еволюция и Цивилизация, както се нарича към днешна дата.

Причините са много по-семли и не нужно от картинки с рисунки и фалшиви лектори, говорещи със "загрижен" глас. Както и да е ...

Поздравления, клипът е направен страхотно за днешните разбирания, а Вяра Надежда и Любов са нужни в момента, защото без Вяра нама как да има и Лекарство. Двете понятия се "самоубиват" взаимно.

Успех!
цитирай
11. анонимен - 2
14.05.2012 07:08
http://wn.rsarchive.org/Lectures/ChrLuc_index.html
цитирай
12. анонимен - 3
14.05.2012 07:43
http://www.youtube.com/watch?v=aXUT4RKScXU
цитирай
13. анонимен - http://www.pornhub.com/
14.05.2012 15:31
http://www.pornhub.com/
цитирай
14. анонимен - 4
15.05.2012 05:40
Тоз юнак от пост 13 има някаква нужда :-).

Та, за да се състои Възраждането, първом се иска да се намести реалния пъзел на играта, иначе е голяма вероятноста да се стреля нахалост. Щото света веч е 5-6 млрд. България не може да съществува извън тоз пъзел. Прекалено е слаба особено сега. Така, че работата по пъзела е по-важна отвсякогиш :-).

Та История-та е само един от елементите на играта, както и икономиката :

http://www.youtube.com/watch?v=LXwTyGuMvi8

http://www.youtube.com/watch?v=EGyfMYjjDcw

http://www.youtube.com/watch?v=cJ9c1tU_5pk

http://www.youtube.com/watch?v=IpBdb7oK050
цитирай
15. marandi - :)
15.05.2012 10:46
Прав си!

Имам бегла представа за "руската" теория и Щатската практика с опити. Демек едните много говорят, но нищо не казват, а другите не спират да се мъчат да покажат колко са самовлюбени. Ислямът па се пръкна кат' лешояд ( хиена ) и само чака да яде мърша.
-------------
Ще ви ги напиша скоро нещата към "днешна" дата и да са разбираеми, но Мама взе решение внезапно да ни напусне и да се качи горе и сега много ме "вика" с нея и сега бързам да се оправи БГ-то ( Българска империя ), а после ще се набиват шамари на "света", защото в момента процесите са, че рискуват цялата цивилизация, понеже днешния кретен ( политик Х ) са толкова самовлюбени като пауни, че не могат да разберат, че Земята в часност, Слънчевата система, Галактика и т.нар. Вселена, дет' й викат не са само те единствени и неповторими и вече дразнят.

Ще се опитам да ги оформя нещата набързо и дано да помогна! Скоро ще се спуснат и други да ви помагат.
--------------------------------------------
Благодаря за енергията, която вливаш и ти!

цитирай
16. patilan - Наблюдавам шокиращо падение у тибя бат' Маранди.
15.05.2012 12:26
Единственото обяснение, е че някакъв трол ти е взел акаунта !!!
Такак както си тръгнал, ще ни обясниш как сем били първите хора на земята, и сме посели семената на повечето цивилизации.
Сигурен съм че ако се разтърсиш в нета, ще намериш достатъчно доказателства.
Просто защото болните мозъци се роят покрай мизерията и бедността.

Което ме отвежда до друго непонятно за мене положение !!!
Като те "слушам" , никак не си изпаднал, и бих казал че си от малкото хората оправящи се. От къде и как те налегна тази психоза ? Дори алкохолът не води до такова падение !!!
цитирай
17. patilan - А ето ти и няколко факта
15.05.2012 12:31
Говориш за арабско нашествие ?
Не съм сигурен за какво говориш, защото османците не са араби !!!
И не сме ги спрели с абсолютно нищо , нещо повече, пред османската инвазия ние се делим на 3-4 или незнам колко царства. Само това граничи с идьотщина.
Нейзвестен факт обаче е, че едно или две царства се обединяват с османците срещо другите български царства. Тези факти батка няма да ги намериш от твойте фактологични източници.

Оставаме си племе разделно, факт е от историята ни, факт е и от сегашната ни действителност.
цитирай
18. marandi - :)
15.05.2012 13:34
patilan написа:
Единственото обяснение, е че някакъв трол ти е взел акаунта !!!
Такак както си тръгнал, ще ни обясниш как сем били първите хора на земята, и сме посели семената на повечето цивилизации.
Сигурен съм че ако се разтърсиш в нета, ще намериш достатъчно доказателства.
Просто защото болните мозъци се роят покрай мизерията и бедността.

Което ме отвежда до друго непонятно за мене положение !!!
Като те "слушам" , никак не си изпаднал, и бих казал че си от малкото хората оправящи се. От къде и как те налегна тази психоза ? Дори алкохолът не води до такова падение !!!


Мама си замина съвсем внезапно и ми дайте шанс да изпратя горе. Има още 30 дена , после ще се обясняваме кой е "по-по-най- ...."

Пиша ви мерките набързо, които да се правят и в момента за 1 месец ми се събират 50 часа сън, т.е. вие сте Българи и "аргументи" от типа друг Българин какъв е ( пияница, женкар, пИдираст, мангал и прочие ги забравете ).

Прав е колегата по-долЕ, който подсказва как е рухнала 2-ра Българска империя.
---------------------------
Бачкам в момента на бързи обороти, за да ви го дам в текст на вашия език, който да разберете, защото сега е момента. После ще стане късно и ще сте поредната средно-статистическа единица, които хищниците ще разграбят и не стига, че са ви изяли докато вие сте се иапопребили сами, ами и ще пируват ( пардон "Историята", дет' пак те ви я написаха. Демек днешните ви "гърци" си приписаха даже и Троянската война за "дебелата" Елена. Пардон за "дебелата" Меркел.
----------------------------------
Бързам и ще се постарая да помогна - т'ва във вътрешен план, във външен е друго и се надявам скоро да ме прочетете, че налагам и екстраполирам хиляди графики и информация.
-----------------------------------------
Бъдете здрави и ако сте безгрешни мятайте по мен камъни и няма проблем - аз съм свикнал, откакто се помня.

Оставете ме малко на мира, ако не може да помогнете и няма да правя политически "кариери", но ми хабите енергията да се обяснявам.

Демек, анализирам ви нещата, за да ви кажа как ще е най-лесно за вас, а не да ви водят на "последно" място в Европа, понеже е унизително вече повече от 20 години.
------------------------------------
Успех и вяра в Бъдното!
цитирай
19. mariniki - да...
19.05.2012 11:55
поздравявам те...
цитирай
20. анонимен - поздравявам те. . . Маранди и Кос...
13.06.2012 07:36
mariniki написа:
поздравявам те...

Маранди и Космонавта ..двама достойни българи - и двамата ебат курви за по 2-5 000 лева на вечер , изпиват по 20 кила марков алкохол на вечер , имат по 20 - 30 супер успешни и печеливши фирми ... кефя им се - искам да съм като тях..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marandi
Категория: Бизнес
Прочетен: 2283526
Постинги: 46
Коментари: 863
Гласове: 462
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930