Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2012 11:35 - IV Българска Империя вече в ход!
Автор: marandi Категория: Бизнес   
Прочетен: 10626 Коментари: 12 Гласове:
17

Последна промяна: 19.05.2012 12:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  • в памет на Мама – една Велика Българка! И й обещавам, че докато дишам ще се боря Българска империя да бъде номер 1 в Света, а не “последна” в Европа, както уж било “статистически”. Поклон, Майчице свята!

 

Надявам се, че вече сте разбрали, че сте Империя, откакто Свят светува – т.е. няма по-древна Империя от вас в Европа, а в Света, защото така сте “конструктирани” Свише, винаги да лекувате винаги Система или “световните” икономически кризи. Т.е. от хилядолетна история ви “изпързаляха” на 50 годишна модерна думичка с цел да ви “олекотят”. Пак питам защо в цял Свят всички са крале, а вас Светът ви нарича ЦАР = кесар = Император )?

 

Задължително 4-та Българска империя трябва да смени юридическата табела сега и веднага, преди да е взела дълг.

 

Може да се направи много лесно, понеже с “изкуствения” референдум, когато България от Империя я правят на “республика”, но това е нелегитимен акт. Втори вариант обява на нов Референдум и да да се възстанови вековното ви статукво. В момента с кратки поправки в Конституцията може да се възстанови и обяви за незаконен този акт юридически пред останалите Страни, за да го признаят и ще Ви признаят.

 

Ще се опитам да го обясня семпло ( просто ). Преди в момента да се взема дълг е по-добре България да “фалира” юридически пред т.нар. кредитори, понеже Държавният ви дълг е нисък в момента и само златните резерви на БНБ могат да го покрият от раз и на мига. Помнете как т.нар. “световни” сили през Втората Световна война уж “наложили” репарации и това довежда до 3 от т.нар. парични реформи + открадване на златните ни запаси за супер-малък интервал. Визирам периода 1944 г- 1967 ( по памет цитирам, че бързам и нямам време да проверявам, но съм описал точните дати с 3-те парични реформи в коментарите си при една от статиите ми ).

 

След това Българска империя успява да се възстанови светкавично, но сега пак правят опити да ви ограбят и избият хищниците от всички посоки, защото търпеливо са ви наблюдавали и анализирали преди да започне т.нар. “преход” и когато ви водеха в топ 5 като Олимпийска сила в Света. ( съжалявам, че пиша нещата набързо и на принципна основа, понеже нямам време пак проверявам ден по ден, час, по час и секунда по секунда това, което ви пиша, а ви го разказвам като процес или “преход”, както сте го кръстили. Всяка моя грешка в някой детайл от фактологията е неумишлена и от скоростта, с която 4-та Българска империя трябва да реагира, понеже когато се третира една “уж” слаба иконокика, която все я изкарват на последно място в Европа вече 20 години, то нямам време в момента да дребнея, че не съм улучил точно в целта мястото и събитието на някоя “датичка” и място.

Затова и туризмът,  и жените, и децата, и пенсиите на родителите ни - вече ги водят "най-евтини" в Европа! Тоя номер няма как да стане ( смигам ) и скоро ще има шамари ( пак смигам )

Целта и скоростта, с която пиша е, че Столицата на 4-та българска империя ( в момента София ) в трябва да бъде най-скъпата “столица” в днешна ви лицемерна Европа, а не, както ви подвеждат с “най-евтина” вече 20 години, понеже едно поколение го изклаха, но трябва да се опазят децата и старите хора. И аз докато дишам – това няма да го позволя и вашето реално място е да сте номер 1 ( или поне в топ 3 ) на Света, защото историческите факти и събития го показват, че е така през вековете и хилядолетията ви, а те постоянно ви преправят историята.

 

Но! Не смените ли ранг-а на 4-та Българска Империя, а стоите в позиция “на колене” като република няма как да водите нормални преговори с всички останали страни ( контрагенти ) в Европа и Света и затова ще ви извиват ръцете постоянно, защото при преговори, с който и да е било ( особено ) хищник, трябва да се знае кой – кой и когато се вижда, че някой е тръгнал да ти посяга на децата, хората и старците, то няма време да му се обясняваш, а го почваш веднага с предупредилни шамари и да се усеща. А, ако е решил да обяви тотална война на Българска империя ( както в момента ), внимателно трябва да му се обясни пред кого се намира и какво се опитва да прави и да не стигаме временни 50-100 годишни “успехи”, понеже той после ще изчезне от Историята и никога няма да се завърне.

 

Законите във Вселената са такива, че Лечителите ( българите ), който тръгне да си трепе Лечителите от 6-те вида, които са проектирани и конструирани да има на планетата, после никога повече не се появява. Такива са принципите, когато някой хищник започне да избива останалите безпричинно от позиция на “силата”, после Природата ви “възкресява” като Феникс уж от “нищото” или хубавата българска дума ЖАР-ПТИЦА.

 

Защото принципа на Еволюцията, който е заложен е винаги всеки един вид с креативност и предприемчивост да се състезава с останалите. Но! Борбата винаги трябва да е честна и по мирен път!

--------------------------------------------

Успех и Бог да пази България!

--------------------------------------------

П.П. Бързам в момента и скоро ще се видят и математическите изчисления и наслагвания какво показват към днешна дата, понеже до 2015 година Европа сама ще реши дали да я бъде и ситуацията в момента е много дразнеща с тъпите номера на Гърция и тя дразни обстановката умишлено, а не разбира, че тя Западът ( Католицизмът ) и приписа т.нар. история за “елини и византийци” и те нещо много си повярваха сякаш. И Германия в момента прави всичко възможно да не си “убие” собственото дете, което се превърна в уродливо създание.

 

В момента заплашват цяла Европа от конфликт, защото ще се опитат да прецакат кредиторите, но са забравили за застрахователите. И опита им за смяна на “табелата” на държовното им устройство от република към Хунта ( защото застрахователи-те не покриват риск-а при граждански безредици няма да им се получи хич ), а те и преди са го правили и то допреди няма и 50 години тия селски номера. Защото първо дълг-а им вече е международен и кредиторите ще си ги гонят, но не знаят, че някога си, когато пак вземат на “елини, византийци и Сократ-овци”, то застахователите през регрес ще си искат загубите от кредиторите и публичния ( обществен дълг ) ще излети до небесата, защото сами са се лъгали, а са лъгали и всичко останали търг. Партньори. Дано успеем и да победи Мирът и нашите да се стягат малко и да помагат и те!

 

Скоро ще ги видите нещата ….. и затова Вяра, Надежда и Любов, защото без тях няма как да има “лекарство”!




Гласувай:
18



1. mariniki - Браво!!!
19.05.2012 11:48
поздравявам те...
цитирай
2. kostas - Явен пример ,че духът ти е изпълнен !
19.05.2012 12:21
Вече съм уверен за издигащата се вълна !!! Искрен успех и добра дружина!! Ник
цитирай
3. podvodni - Дерзай! От все сърце ти пожелавам ...
19.05.2012 17:59
Дерзай! От все сърце ти пожелавам успех!
цитирай
4. nikikm - Всъщност,
20.05.2012 21:09
когато пишеш теми по такъв важен въпрос,не ги почвай,ако бързаш-това е съвет,а не упрек! Против съм да се уповаваме на тези и техни производни,които ни докараха до това състояние и които при това са ни вековни врагове!Против съм и да се надяваме на помощ свише,било поради моите незнания по въпроса,било поради това,че народа казва "Бог дава,ама в кошара не вкарва!"Само толкова съм против,иначе съм "ЗА!" за всичко останало и особено за
ЕДИНСТВОТО!АМИН!
цитирай
5. анонимен - !!!
21.05.2012 08:02
Таз битка никак не е лесна. Закона за едни е майка за други мащеха, ето пример :

http://www.youtube.com/watch?v=zEhDIraWcaA
цитирай
6. voulgaros - АВТОРЕ--ЗАЩО БЕ БАТКА--НЕ СИ ПР...
21.05.2012 11:16
АВТОРЕ--ЗАЩО БЕ БАТКА--НЕ СИ ПРОЧЕЛ ЧЕ ДУМАТА ''КАТОЛИКОС--КАТОЛИКИЗМОС'' Е ГРЪЦКА БЕ БАТКА..НЕ Е ЗАПАДНА( АКО ИМАШ ПРЕДВИД ЛАТИНСКА)
...КАК ЗАПАДЪТ=КАТОЛИКИЗМА Е ПРИПИСАЛ ИСТОРИА ЗА ЕЛЛИНИ И ВИЗАНТИНИ-----КАТО ИСТОРИА- Е ГРЪЦКА ДУМА...
ДУМАТА ЕВРОПА..ЕВРОС----РОДОПА--КАЛИОПА--МЕРОПА==КАКВО СИ МИСЛИТЕ ВУЛГАРИ..ЕВРОПА--ТОВА Е ДЕЛО НА ГЪРЦИЯ И НА СТАРИТЕ ГЪРЦИ...
цитирай
7. marandi - :)
22.05.2012 11:34
Браточка ( voulgaros ),

нямам време за издребняване, както самият ти ник-нейм го подсказва. Обичаме както братята гърци, така и братята немци.

За подобни полемики се обръщай към лингвисти и историци.

Нямам го това време да издребнявам, сега кова мерките по макрото на БГ-то, после ще им вляза и на микро-ниво и до 5 години да овладеят нещата и да започват да помагат на останалите братя от всички народи и етноси, преди процесите да са станали необратими.

Успех!
цитирай
8. анонимен - ex че си вярваш.
24.05.2012 05:07
ex че си вярваш.
цитирай
9. анонимен - Всичко ми е ясно, само не знам от къде ...
25.05.2012 19:02
Всичко ми е ясно, само не знам от къде ще намериш ЦАР на империята. Последния български цар се отрече от короната и се закле като министър-председател на републиката за да спечели 100 кубика дъски за ковчези от Рилските гори.
цитирай
10. credico - ЦАР = ЦЪСАР = ЦЕЗАР - това е етимол...
25.05.2012 21:41
ЦАР = ЦЪСАР = ЦЕЗАР - това е етимологията. За справка Николай Хайтов.
ИМПЕРИЯ - това е съжителство на повече от ДВА народа под властта на един владетел. Кои са тези народи в България, че не се сещам?
Статията ти е хаотична и нищо друго не разбрах.
цитирай
11. анонимен - ЦАР = ЦЪСАР = ЦЕЗАР - това е етимол...
13.06.2012 07:28
credico написа:
ЦАР = ЦЪСАР = ЦЕЗАР - това е етимологията. За справка Николай Хайтов.
ИМПЕРИЯ - това е съжителство на повече от ДВА народа под властта на един владетел. Кои са тези народи в България, че не се сещам?
Статията ти е хаотична и нищо друго не разбрах.


както и главата му..орляк мухи хвърчат хаотично..
цитирай
12. анонимен - ЦАР = ЦЪСАР = ЦЕЗАР - това е етимол...
03.07.2012 16:38
credico написа:
ЦАР = ЦЪСАР = ЦЕЗАР - това е етимологията. За справка Николай Хайтов.
ИМПЕРИЯ - това е съжителство на повече от ДВА народа под властта на един владетел. Кои са тези народи в България, че не се сещам?
Статията ти е хаотична и нищо друго не разбрах.

Българи, Траки и Славяни стигат ли?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marandi
Категория: Бизнес
Прочетен: 2273368
Постинги: 46
Коментари: 863
Гласове: 462
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031