Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2012 18:29 - Препоръки за България 2012-2025 г. - Част 1-ва
Автор: marandi Категория: Бизнес   
Прочетен: 8619 Коментари: 15 Гласове:
16

Последна промяна: 09.01.2012 22:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Първа част ще е насочена към нацията ни, а втора част към Държавния апарат и отговорните хора да могат да вземет адекватни мерки светкавично.

 
Част 1-ва:

 Лошата новина е, че България и народа й е нападнат отвсякъде и по всички фронтове от загниващата финансова система на по-младите народи в цял Свят, които са си типични агресори като по-млади нации и имат имперски амбиции да помпят мускули. В момента се опитват да прехвърлят проблемите на техните бъдещи поколения на нашите поколения, т.е. на бъдещите ни деца.

 Добрата новина е, че все още в Света като цивилизация няма по-древен и по-мощен воин от Българският воин. Историята го е доказвала от хиляди години и нашият народ винаги е бил лечителят на т.нар. “цивилизация”. Тази “днешна” цивилизация се опитва да убие точно лечителите си. Нищо ново под Слънцето и преди се е случвало и ще се случва в Бъдещето отново.

  

Ще онагледя ситуацията със следния пример. Има три вида популация:

 

1.    Лечители ( българите )

2.    Хищници ( колонизаторите )

3.    Жертви - Хранителна верига ( т.е. закуска/обяд и вечеря ).

 

 Когато един Хищник иска да се нахрани и лениво поглежда към плячката си, някое стадо от лъскави екземпляри. То той първо се прикрива и обмисля тактика. Обикновено тактиката му е следната: ( понеже физическата му сила, която в момента му дава надмощие върху останалите ще свърши бързо, то той привидно подгонва стадото, т.е. храната си.

 

Целта му е да раздели малките ( децата ни ) и старите ( родителите ни ) понеже те вече нямат физическата сила и трудно биха му се противопоставили на агресора, затова уж привидно атакуват цялото стадо, колкото да го подгонят, а в същото време жертвите са им избрани предварително. Месото, което му се яде на него го наричате “агнешко”, т.е. целта му е децата, за да не си хаби зъбите с жилаво месо.

 

След това хищниците работят в екип. Дори екземпляра ( дете/родител ) да ги превъзхожда като тегло и физически, то те гледат първо да му накъсат сухожилията чрез бързи и резки ухапвания. Целта е ясна защо се целят там – да го съборят и да падне на земята. Оттам насетне “пиршеството”, което следва е ясно. Т.е. те не атакуват тарторите на дадено стадо, а децата им или родителите им.

 

 

Българското “стадо” вече е пръснато по целия Свят, а връзките ( сухожилията му ) вече са накъсани. Затова какво може да се направи оттук насетне:

 

1.    Яростно пазете родовата си памет, т.е. честта и уважението към по-възрастните, защото те са ви опита и мъдростта.

2.    Пазете децата си или изисквайте от Държавата да ви ги пази, а също и собствеността ви.

3.    Пазете страстно писмеността си ( буквичките ) и Фолклора си ( традициите ) и ги предайте на следващите поколения с достойнство, Храната и Водата си.

 

В личен план винаги казвайте:

 

1.    “Здравей, еди кой си ( по име)!” с усмивка при среща с хищници ( усмивката ще ви е защитата ) Ако името, с което се обръщате към него е Българско ще му помагате, защото името му го пази и ще го лекувате по този начин. Особено към близки хора. Здравей е благословена дума, но в комбинация с името.

2.    Избягвайте всеки физически контакт чрез ръкостискане, подаръци уж за вас и прочие от чужди хора. Ако се случи това, то търсете вода, по възможност течаща, слушайте я 5-10 мин. докато си миете лицето ( това, което сте видели ), ушите ( това, което сте чули ), устата ( това което сте казали ), носа ( това, което сте помирисали ) и врата ( там, където са ви атакували ). Водата е Велик лечител и носи гените на народа ви от хилядолетия.

3.    Носете винаги т.нар. Мартенички по китките си ( символ на свободата – небето & кръвта ( защитата на тази свобода ). Тя ще ви предпазва и не я крийте по ръкавите си.

4.    Започнете да използвата винаги думата БЛАГОДАРЯ, а не "ЗАПОВЯДАЙ". Благодаря е благословена дума! Колкото по-често я употребявате да благодарите на всеки и за всичко, толкова повече ще ви се връща. Учените и политиците да забранят думата "ЗАПОВЯДАЙ", в мирно време, защото това е просия. Заповядай да се ползва само в случай на война! БЛАГОДАРЯ е взор впит във Вселената, която е безкрайна. Затова и Български глас я обхожда и лети в Космоса, за да търси други Цивилизации, понеже сте Лечители и древен народ, а тия днес се опитват да ви трепят. Кой нормален ще си убие Лечителите на системата? 

5.    Татковците да престанат да прокуждат децата си в странство и да удрят по 1 шамар на щерките си, когато тя му се върне на вратата да го клинчи за пари, понеже мъжът й не “ставал”. Шамар и обратно и да се оправя, както баба й навремето, когато е въртяла къщата, докато мъжете са се биели на фронта. Тая т.нар. еманципация/лесбийство и прочие модерни думи прикриват липсата на възпроизводство на нацията ни или с думи жените не искат да раждат под тъпи претексти, т.е. от мързел.

6.    Същото важи и за хомосексуалистите, да престанат да ги рекламират в ефир и колко били модерни.

7.    Грижете се за родителите си дори и с цената на сила, спрямо тия които ги нападат в момента постоянно. Изчезне ли някой от тях – изчезва и частица от вас, а оттам и потомството ви, защото няма да има кой да го защити.

8.    Нека всяка свекърва раздава шамари на снаха си докато научи традиционните ритуали всяка година, което се правят. Не е нужно да ги разбира защо се правят, а просто да ги прави!

9.    Също така да подготви и обучи снаха си и тя да успее да обучи децата си да го правят после.

10.                      Мъжете, ако няма да ходят в казарма вече и да водят военна подготовка, то да тренират спортове, в които имат талант и се чувстват добре.

11.                      Задължително училищата да възстановят сутрешните занимания по “ведрина”, както ги наричаха едно време и когато в един клас се случваше по един дебелко/дебеланка. Това ви е здравето на децата ви.

12.                      Атакуват ви през Храна, Вода и химия в момента. Затова децата ви нека спортуват, танцуват, пеят, свирят и прочие. Задължително! Откакто Свят светува винаги войните са били за Храна и вода. Колкото и да е странно Ние винаги сме ги имали, понеже кръв се е ляла и пот. Сега атаката е за тях от Хищниците. За храна и за вода и понеже тяхната Природа е отровена вече, затова тровят и вас със стоките си, които пробътват в лъскав вид.

13.                       Сутрешната ви “закуска” може да бъде и само няколко минути гледане на Слънцето при изгрев.

14.                      Вечерята ви може да бъде няколко минути гледане на залеза. Оттам ще вземате енергия и няма да имате нужда от храна, защото ви тровят в момента, с това което купувате.

15.                      Отглеждайте само родни сортове и се хранете с тях. Да не ви пука за лъскавата опаковка, която прикрива отровата, с която после плащате здравето си. Жените да готвят с магданоз и копър ( това е за потентност - поколението ви ), с чесън ( това е за защита - т.е. здравето ви ), пийте младо червено вино ( това да изхвърля отровата от тялото ви ) и сръбвайте домашна ракия ( да се готвите за поредната война - т.е. тренинг-а ви за атака ). Доматите, гроздето и ябълките са ви енергията на Слънцето. Всичко да е домашно приготвено, както са го правили бабите ви навремето и от местни български сортове сортове, дори и да не изглежда "лъскаво"!

16.                      Пазете си Храната и Водата да е автентична, т.е. тази от родителите и пра-родителите ви, пийте я само от стъкло и никаква пластмаса. Никакви чужди марки за храна и вода, само български имена. Пазете си Българската кухня с традиционни продукти и не се подмамвайте по войната между Италианска, Френска, Китайска, Американска, Индийска и прочие кухня. Тя ви трови.

17.                      За да работиме трябва да умеем и да почиваме. Т.е. да се възстановяваме. Неслучайно навремето праотците ни са измервали т.нар. календарна година от Димитров ден до Гергьов ден. Или половин година уселено са работели и половин година са отпочивали и са се подготвяли за поредната война, когато някой ще ни нападне. 

18.                      Кръщавайте децата си с имената на дядовците и бабите им или близки до тях. Никакви фешън мотиви с името, защото по този начин също ги обричате да ви ги отнемат от дома. Т.е. да се скитат в странство и да станат лесна плячка за хищниците. Името пази и затова е важно, не случайно сме от малкото народи, които имат цял календар с Именни дни, където да се почитат Имената на хората. Това е също вид защита.

19.                      Почитайте ЦАРЯ си, защото той е Цар, докато всичко наоколо са Крале. Почитайте и Българската църква, защото е с висок ранг.

20.                      Преди да кажете лоша дума срещу Българин, идете на мивката и се изплюйте няколко пъти – така ще освободите напрежението, но няма да нараните друг Българин чрез думите си по негов адрес.

21.                      Колкото повече помежду си се плюете, толкова повече ще страдате. Напротив почитайте си рода, традициите, обичаите и се радвайте на всеки успял Българин.

22.                      Колкото повече успели Българи познавате – толкова повече ще успявате и вие с течение на времето.

23.                      Върнете се на брега на морето и го съзерцавайте. Послушайте го, погледнете към небето и се опитайте да си спомните какво сте си мечтали, когато за пръв път сте го видели като деца. Припомнете мечтите си, а не лъскавите отрови, с които се избивате да притежавате.

24.                      През нощта гледайте небето и звездите и си припомнете – какво сте мечтали като деца, когато сте го гледали.

25.                      Когато си припомните детството и мечтите си, накрая застанете пред Огледалото и се запитайте дали сте такива днес?

26.                      Запитайте се дали вашия Образ, който връща Огледалото вече ви харесва и дали той се е разминал с оня детския Образ през годините, когато сте мечтали всеки миг и всеки час?

27.                      Ако вашите тогавашни мечти ( детските ) са се променили с Времето, то явно сте лош ученик и нямате право да отнемате мечтите на вашите деца. Понеже Животът си е техен, а вие явно сте лош учител.

28.                      Лош учител няма как да направи добър ученик. Може само привидно да се пристори като се усмихне, че ученикът му го е задминал във Времето и да се наслаждава, че добре си е свършил мисията.

29.                      Уважавайте приказната Българска Природа, която е защитавана с много кръв от предците, но в забързаното ежедневие, често повечето не я виждат. Педя по педя и сантиметър по сантиметър всичко това е напоено с кръвта на дедите ни, за да го има днес.

30.                      За да искате да се живее в Мир, то се гответе и подготвяйте и децата си за Война. Неизбежно е! Иначе поредните Хищници с различни имена ще ви разкъсат и няма да разберете как и защо се е случило, както в момента се случва.

 

 

Дотук беше в личен план и съжалявам, че на днешното поколение се падна Честта да брани себе си, децата си и родителите си от всички посоки и от всички страни. 3 в 1, както го наричат, т.е. едно поколение да отбранява 3.

Трудна мисия, но не и невъзможна! Демек, падна ни се “късата” клечка, както се шегуват, когато се тегли жребий във всеки един спорт кой кого ще атакува.

 

Ще се справим, както винаги досега и ще възкръснем за кой ли път като нация! Накрая ще завърша, че:

 

Хокеят не е най-бързия спорт, както може би мнозина си мислят, понеже там шайбата лети шеметно на гладка настилка! И скоростите изглеждат убийствени при удари със стиковете.

 

Голфът е най-бързият спорт, защото там Целта се улучва с мисъл, а не с агресия и побоища на терена. Търси се и най-бързия път за поразяване на Целта, по най-бързия начин и с най-малко усилие от ваша страна. Затова го водят и спорта на богатите, защото се мисли. А от човешката мисъл по-бърза скорост няма досега открита. Тя е по-бърза дори от тази на Светлината, както я водят учените!Или, както всяко Дете е покорявало мислено звездите ( една по една ) всяка нощ, докато ги гледа.

 

П.П. Искрено се надявам на отговорните хора в нашата Родина да играят голф, а не хокей, защото на хокей сме обречени!

 

Част 2-ра като препоръки към тях почти е готова, имам още 100-на редакции да й направя, там ще е рецептата към тях и да действат! За няколко месеца ще са готови, че народът ни се мъчи и става все по-нещастен, което ми тежи.

 

Успех и нека Бог да пази България!




Гласувай:
16



1. apostapostoloff - Ама това е много яко!
09.01.2012 18:57
Суперяко! Жестоко! Хеви метъл, копеле! Ау йе!
цитирай
2. panazea - Много хубаво послание !
09.01.2012 23:37
Бъди честит!
цитирай
3. troika - Друг поглед
10.01.2012 02:18
Маранди, с риск да омаловажа труда ти, а не това е целта ми, ще ти предложа и друг поглед на нещата - какво ще кажеш за разсъжденията си в светлината на теорията (за някой практика) на преражданията? И ако знаеш какъв си бил предните си животи как ще се идентифицираш с понятия "българин", американец", "англичанин", "китаец"? Много трудно.
Аз знам какви промени стават по Земята, те не са лесно видими, но доста хора и да не знаят, усещат. Нещата се променят все по-бързо. Но всичко е за "добро", в смисъл, наред са нещата. Така, че не ме е страх от бъдещето, след една година пак ще си припомня този пост и да видим от тогавашна позиция дали няма да ни са променени мненията.
Ако искаш не го публикувай този коментар.
цитирай
4. marandi - :)
10.01.2012 03:05
Благодаря, че си ме прочел!

Разбирам ти въпроса и статията ми за Меркел, Саркози, Обама, Путун, Ердоган, "гърци", "сърби", "македонци", "румънци" и прочие и прочие е в доста по-напреднала фаза.

В момента България е подложена на тотална атака отвсякъде и причината е приказната ни Природа и битката за Храна и Вода, които се опитват да ни отнемат поредните Варвари, чрез лъскави фрази за ЕС, Шенген, НАТО и сие, защото всички по-горе изброени са гладни. Само дет' не си го признават :)

За Българин някога умрял от глад рядко ще чуеш.

Предполагам, че вече се опитват да ни "разпределят" неофициално като територия, т.нар. "велики" сили - кое, за кого и по колко под формата на парчета, както е било и преди.

Модерните думички се променят, а Историята винаги се повтаря!
-------------------------------
Поздрави и наздраве!

Благодаря още веднъж, че си ме чел! Бъди здрав!



цитирай
5. marandi - :)
10.01.2012 04:16
panazea написа:
Бъди честит!


Каузата БГ си струва и докато "фучим" с Русата метла на Хари Потър, ще се бием, без значение годините и разстоянията.

П.П. Благодаря!

Бъди тачена, зачитана и почитана!
цитирай
6. valsodar - Маранди, изненада ме в светлината, ...
10.01.2012 14:55
Маранди, изненада ме в светлината, в която се представи с тази си тема!
Поздравления!
Бях свикнал да ти чета анализите за пазара, където мисля че имаш сила и знания, но това определено ме изненада приятно.

Не мислиш ли обаче, че е вече късно за спасяване на българската нация?
цитирай
7. bigbro - Хубаво!
10.01.2012 15:03
Ама за царя и църквата...нещо не ми пасва...
цитирай
8. marandi - :)
10.01.2012 18:00
valsodar написа:
Маранди, изненада ме в светлината, в която се представи с тази си тема!
Поздравления!
Бях свикнал да ти чета анализите за пазара, където мисля че имаш сила и знания, но това определено ме изненада приятно.

Не мислиш ли обаче, че е вече късно за спасяване на българската нация?

-----------------------
ЧНГ, сладко бебе Валси и никога няма думата "късно"!

Пускам ти едно клипче, че не ми се отговаря на тролове, които ми ядат Времето, но ти ще го разбереш ( с превод е за всеки случай, не че се съмнявам в теб ):
---------------------------------------------------------------
Dire Straits - Brothers in arms

http://vbox7.com/play:9409de61
--------------------------------------------------------------------

Братя по Оръжие - Дайеър Стрейтс
--------------------------------------------------------------------
Леката мъгла, обвила планините,
Е убежище за мен сега
Но моят дом са низините
И винаги ще бъдат там

Някой ден ще се върнете
при долините и фермите си
И повече няма да изгаряте

Да бъдем братя по оръжие

По полетата, пропити с разруха,
Бойните кръщенета,
Аз наблюдавах страданието ви
Докато битките бушуваха все по-безмислостно

И въпреки че ме раниха толкова тежко
По време на страх и тревога
Вие не ме изоставихте,
О, мои братя по оръжие

Има толкова много светове
Толкова много слънца
А ние разполагаме само с един свят,
Но живеем в различни такива

Сега слънцето е отишло по дяволите
И месечината се извисява над небесата
Нека ви кажа сбогом
Всеки мъж трябва да умре

Но на звездната светлина и
На всяка линия на дланта ви пише,
Че сме глупаци да воюваме
С братята си по оръжие...
---------------------------------------------------------------------------
Там е описана Историята на България в една песничка с текст ( който не ми се редактира ) и случващото се в момента.

Познай откъде идва моя джинс, дали не съм ранен вече и т.н. ( смигам ).
-------------------------------------------------------------------------------------
Бъди здрав и до нови срещи, Братле!
цитирай
9. анонимен - Sunny - една молба :)
11.01.2012 11:36
Батко marandi,
моля те, изтривай коментарите на орицата, дето не разбират какво се опитваш да им кажеш, че четенето им е досадно и губят времето на тези, дето те разбират. Пък времето е един от основните ни активи :)))
цитирай
10. marandi - Батко marandi, моля те, изтривай ...
11.01.2012 14:28
анонимен написа:
Батко marandi,
моля те, изтривай коментарите на орицата, дето не разбират какво се опитваш да им кажеш, че четенето им е досадно и губят времето на тези, дето те разбират. Пък времето е един от основните ни активи :)))


Благодаря за препоръката! ;)

Част 2-ра е готова и после част 3-та с "рецептата".

Успех, Слънце! :)
цитирай
11. анонимен - Кво прераждане?
18.01.2012 07:21
Ние сме Българи и Християни по вяра какво прераждане азятско те гони. Православието ни е запазило през вековете не будизма
цитирай
12. анонимен - Поздравления
09.03.2012 12:01
Поздравления Маранди за тази и следващите статии ! Знаех си, че няма да спреш да пишеш! С много от нещата които си написал съм съгласен.
Интересна ми е обосновката на "пийте я само от стъкло и никаква пластмаса." Можеш да дадеш допълнителна информация?

Със здраве,
Петър
цитирай
13. marandi - :)
11.03.2012 19:29
анонимен написа:
Поздравления Маранди за тази и следващите статии ! Знаех си, че няма да спреш да пишеш! С много от нещата които си написал съм съгласен.
Интересна ми е обосновката на "пийте я само от стъкло и никаква пластмаса." Можеш да дадеш допълнителна информация?

Със здраве,
Петър


Здравей, Петър!

Подобно "невинно" въпросче си е цяла наука, която още се изследва. Има доста информация в интернет. Съвсем накратко, стъклото е инертно и не променя качествата на храна и вода в него. Бабите ни не са били глупави да правят всяка година компоти навремето, понеже в по-ниските височини и тази вода от тръбопроводите не е добра. Затова са я преварявали. Най-общо казано качествата на водата в стъкло се запазват доста по-дълго време ( между 3-7 дни ), от тия в пластмаса. Не правя реклама на минерална вода, филтри и прочие, имам особено мнение и там :)

Като статистика от 200 хил. години, когато се появява първият хомо-сапиенс, т.е. увеличаването на мозъка и развитието на интелект до наши дни, сякаш се оказва процес, който е причинен от ..... готвенето ( вода се съдържа и в храните ). Т.е., когато древните ни предци започват да готвят, т.е. да повишават рязко качеството на храната и водата си, то започва и бурното нарастване на мозъка като обем, спрямо предходните.

Като статистика, има пряка зависимост на столетниците, свързани с надморската височина, на която живеят - т.е. водата, която пият. Колкото е по-високо - толкова по-добре.

Темата е необятна в това "въпросче" :)

Може да прегледаш и един филм: The great secret of water, също като ориентир, но едва ли мога в този ограничен формат да споделя какво съм имал предвид.

Поздрави!
цитирай
14. анонимен - cheap bras
15.03.2012 03:51
Amazing write-up! This could aid plenty of people find out more about this particular issue. Are you keen to integrate video clips coupled with these? It would absolutely help out. Your conclusion was spot on and thanks to you; I probably won’t have to describe everything to my pals. I can simply direct them here!
цитирай
15. анонимен - Следващ въпрос
24.06.2012 21:48
Добре, предходния въпрос за водата беше "въвеждащ" :)
Кажи ми сега, при условие, че нямаме чиста изворна вода или имаме ограничен достъп до нея (не може цяла София да се реди на 10-на минерални извора), а и да "заредим" произвеждаме доста замърсяване на околната среда под формата на бензинови пари, как можем да създадем устойчиво общество?
Обществото преди 100 години (малки селца с чист въздух и вода, 2+ деца) изглежда безвъзвратно минало. Така ли е?
Това е един от ребусите, които ме мъчат.

Поздрави,
Петър
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marandi
Категория: Бизнес
Прочетен: 2273134
Постинги: 46
Коментари: 863
Гласове: 462
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031