Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2011 05:46 - България "умря"! Да живее България!
Автор: marandi Категория: Бизнес   
Прочетен: 14437 Коментари: 27 Гласове:
11

Последна промяна: 17.12.2011 11:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

Лошата новина е, че България окончателно “умря”, Добрата новина, че пак някой ден ТЯ ще възкръсне! Историята винаги го е доказвала!

  

 

Бях се зарекъл повече да не пиша в този блог, но днешното предаване Полет над Нощта на т.нар. “академик” Хачо Бояджиев тотално преля” чашата” на търпението ми.

   

 

Не е лошо да се каже на Политиците в цял Свят, че вече има генетика за произхода на народите и нека престанат да ни “изкарват” какви ли не, защото имперските им интереси са такива.

Преди да се появи Константинопол, Омир и прочие, ние вече сме били там и им разбирам шока на Политиците от резултатите на тестовете, които излизат по Света за произход на генома и как да обясняват на "електората" си, че трябва да имат българско самосъзнание.Но, ако мислят да ни “отчуждят” от Световната карта под формата на траки, славяни, татари, тюрки и прочие измислици е малко нагло. В момента нашият народ юридически е Българи.

Най-старата търговска марка на Европа, дори и под това име! Нека си го запишат, ако им трудно да го схванат!

 

Днес 17.12.2011 година в предаването Полет над нощта като последни гости бяха поканени .... не мога да им  се сетя за името, но звучеше по немски от типа Кауфман – Диви гласове или нещо подобно. Днешните политици на ЕНП нека малко се съобразяват към какво посягат?

 

Най-общо казано перфектно подбрани фолклорни изпълнители, носещи марката на проекта с името Кауфман, осъвременени носии и направиха страхотни изпълнения на наш Фолклор. Дотук БРАВО и съм без забележки! Освен ИМЕТО?! Що за наш Фолклор като асоциация е името Кауман, че не мога да се сетя?

 

Или на фона на вихрещата се Световна криза, която не стихва вече половин десетилетие и ще продължи поне още толкова най-вероятно, то тотално се издразних, че вече се посегна и на родния ни Фолклор, с голямо “Ф”! Защото това са ни Историята и традициите от векове и хилядолетия …….

 

Подобна гавра не си позволиха да направят дори и швейцарците, които създадоха проекта “Мистерия на Българските гласове” и го изнесоха зад граница по цял Свят, но запазиха името ни! За което поклон от мен!

 

Както винаги причината е ясна! И тя се нарича авторски права. И шокиращо за мен бе, че докато в момента има бунт на всички изпълнители в цял Свят и то от години, понеже се чувстват ощетени от краткия срок, за който държавите експлоатират таланта им. Дори се заговори за увеличаване на срока за авторските им права с поне още 20 години, то днес доживях да видя Кражба от най-нагъл тип в “националния” ни ефир..

 

Та, това, което ме възмути, докато гледах предаването Полет над нощта и последните им гости е, че вече се посяга смело и към Историята ни, в случая от Германия, под формата на тая нещастна женица – създател на проекта. Целта е ясна – максимални печалби. Защо ли? Ами, защото по сегашния регламент, както ни се открадна киселото мляко, ракия и всички останали традиционни български елементи от нашата История, то сега ще трябва да “доказваме” и Фолклора си след време. В тази посока вървят нещата.

 

Накратко ( за незапознатите ), определена компания “Х” имитира, т.е. създава продукт по проектна дъска, където разходите да са минимални, а продажбите максимални и се започва с “шоуто”. Подбират се няколко изпълнители, подходящи за целта, после се плаща за малко шум по медиите и понеже родният ни Фолклор е най-популярният в цял Свят, то той е златна мина за пари. Приходите са гарантирани, а разходите минимални, тъй като музиката ти е готова написана от векове и няма какво да твориш. Нищо и не плащаш, че я крадеш и леко я преправяш към съвременните тенденции.

 

Подобна нагла кражба не си позвилиха също и ансамбъл Българе, където собственикът е ирландец ( по памет ).

 

Стигаме до следното: Това, че Германия има икономически проблеми не мисля, че е наш проблем! И защо те трябва да си прехвърлят проблемите на южните народи ( отскоро  Гърция ), а вече и на България под всякаква форма. В крайна сметка проблеми ли имат или просто са алчни, също както останалите участници УСА,Русия,Арабския свят и да не ги изреждам ….?

 

Разбирам, че когато някой е решил да те обере, то първата му задача е да те изкара “прост”, за да му работиш доживотно без пари. Но това са национални традиции!

 

Може ли Меркел, която постоянно парадира за интереса на данъкоплатците си, че те “изнасяли” тежестта на Кризата, вече толкова да се олива от алчност и да посяга на хилядолетна История като нашата ?! ( риторично ). Толкова ли я окъсаха “миличките” и ако е така да им дам някой лев, който успея да намеря в скъсаните си джобове като представител на южните народи?!

 

Опитът да се присвои История от Гърция не мина, т.е. да им “купели” островите, защото им дължели пари. Или да им се отнеме готов създаден продукт на световно ниво, понеже Гърция е в челната 10-ка като туристическа дестинация и има гарантирани годишни приходи, а това са печалби или Немските баби да ходят без пари на море през 3 години, понеже имат такава екстра за пенсионерите си. Та сметката на кредиторите е ясна, но там мина “номера”, поне засега в Гърция! Но какъв длъжник им е България, че не мога да се сетя? Освен пикливите мотриси, енергетиката, банковия сектор, застрахователите и прочие, но ние нямаме голям дълг към тях, че да е този натиск.

 

В крайна сметка разбирам дилемата, че Меркел иска да плаща на немската баба да обикаля света през 3 години, понеже така са свикнали, ама защо това да е за сметка на българската баба? И после защо ни крадат историята и традициите. Вече ни отмъкнаха киселото мляко, не ни позволяват да регистриме ракията си, т.е. освен един Горнооряховски суджук, нищо друго не е патентовано, а всеки си ги присвоява и си ги ползва, за да печели от тях, защото няма авторско право или нашите са наистина смотани и не могат да се сборят за правата ни с останалите.

 

Днес по подобен начин си позволиха да посегнат на България, т.е на Фолклора ни?!

 

Причината, която Германия изтъква постоянно за “техните” данъкоплатци, че изнасят “тежестта на Кризата, си е живо ограбване на нашите данъкоплатци. Затова и са подбрали Националния ефир.

 

Имах някакъв респект досега към “академика” Хачо Бояджиев, но това вече преля търпението ми отвсякъде. Че им е популярно предаването Полет над нощта е ясно, че изпълнителите им като екип са добри и добре си вършат работата също е ясно.

 

Но може ли независима държава като България да допусне такова падение? Къде е  регулатора СЕМ, къде е Премиерът и прочие, за да наложат санкции и публично да връчат протестна нота на Германия или да принудят тази нещастна женица да смени името на проекта си?!

 

Сигурен съм, че Законът с голямо “З” е спазен отвсякъде и Съда няма как да реагира, защото като проект е обмислен перфектно и всичко е по правилата.

 

Но къде Моралната страна на нещата? Та, ще си позволя да се обърна към Германия: “Не всичко е пари, приятели! Не всичко е пари!” – и си позволявам да го кажа като Българин, защото сме ви “надживели” като История във Времето в пъти. И то много, много пъти. Просто това не е НАЧИНА, понеже в Библията е описана лакомията като грях!

 

Както ние ви уважаваме като относително млада нация, а като държава Германия си е “бебе” на фона на България, то се отнасяйте към нас така, както и ние към вас!

 

Не ни стига руския, американския, арабския и прочие тормоз, ами сега да си траем и за вашият?

 

Позволявам си забележка и към т.нар. “Национална” телевизия, че отдавна сякаш е време да си смени името.

 

Примерно Частна Българска телевизия, Германска/Руско-Американско-Турска и прочие телевизия. Или Депутатска Телевизия, или там както се сетят. Просто да махнат вече думичките "Българска и Национална"!

 

Нека и Държавата не се чуди защо никой не й плаща данъци в последните години. Каквото ни е  родната телевизия на данъкоплатците, то такива ще са им и постъпленията от данъци. Всичко е свързано като скачени съдове. Някои хора го наричат с думата “Природа”, а други с думата “баланс” на Природата. Още никой не я е надхитрил, а доста са управлявали Света през вековете, но вече империите/държавите им вече ги няма отдавна. Нас все още ни има и затова малко респект все пак към народа ни.

 

П.П. Колкото и да е странно пожелавам успех на Германия и успешно справяне с проблемите си. Думичките в изискана форма като Еврозона, ЕС и Шенген  НЕ са наш проблем, за да ни карат да влизаме в още дългове и техните поколения да си живеят добре за сметка на нашите поколения. Стискам палци да се справят. Това им го пожелава един прост Българин!

  Но нека не забравят всички с имперски амбиции, че Гласът на планетата Земя, който обикаля Космоса е български. Не затривайте народа ни, защото после Вие ще сте следващите!

 

Успех!




Гласувай:
11



1. анонимен - Поздравления!
18.12.2011 08:13
Браво за истината!
Дерзайте и пишете, човечеството има нужда още от много уроци, докато прозре светлината.
Бъдете жив и здрав и успех!
Мария
цитирай
2. анонимен - дедо Ташунко
19.12.2011 11:58
Момче, умен младеж си и главата ти произвежда. С много от написаното от теб съм съгласен, но с някои твои становища - не! Пишеш глупости за госпожа Меркел и немските баби, дето ходели на почивка в Гърция за сметка на българските. Що за малоумно изказване е това, момче младо и понякога оригинално? Не си ли чувал, че Германия е нормална държава, където законите функционират, че хората задължително се осигуряват през целия си живот и започват да живеят безгрижно едва след своето пенсиониране? Не те поздравявам както Мария, а ще се радвам на твоите умотворения, само ако се постараеш да бъдеш хладнокръвен и обективен. Господ ти е дал прекрасна глава на раменете, за да мислиш с нея, а не да чукаш орехи! Бъди здрав и умната...
цитирай
3. marandi - :)
19.12.2011 17:18
Благодаря за критиката!

Момчето младо от 10 години се занимава с животозастраховане и има "бегла" представа какво е говорил. Принципно, за да не се "заяждаме" за запетайките, т.нар. държавна пенсия в Германия е около 700 евро. Т.е. пълна мизерия по техния стандарт и е абсурд някой да си мисли, че с толкова пари може да обикаля света по 2 пъти в годината, ако живее в Германия.

Всяко лято от март и април, а после и септември ( че са най-ниски цените за сезона ) - момчето се е засичало по хотелите ни с немските баби по родното Черноморие, където ги посрещат с бутилка вино още от вратата. Тая прослойка немски баби, които са само на държавна пенсия, държавата им през няколко години ги изпраща в чужбина на екскурзии за сметка на държавата, т.е. Меркел ги черпи по една екскурзия, защото това се води социална функция на страната им и е един вид "екстра". Като дял от населението им са около 20% ( по памет ).

Нещо подобно се опита да пробута и Станишев, ако си спомняш за българските баби, ама на 2.5 милиона пенсионери в България, по 5 хил. пенсионери да прати на морето и Масларова да квичи от възторг по ТВ-то, си е капка в морето.

П.П. Сега, ако искаш може да се пробваш и да ми "обясниш" кое е държавно осигуряване, кое е животозастраховане и кое е здравно осигуряване? Демек дали правя разлика между пенсия и месечна рента? :)))

Предполагам не си се замислял, че България и Гърция се водят евтина, туристическа дестинация за останалите немски баби, които са си спестявали навреме през живота си чрез животозастраховане и те ходят на едни по-други места, защото 5-звезден хотел в Анталия примерно и 5-звезден хотел в Австрия нямат нищо общо, освен че числото съвпада?
цитирай
4. анонимен - дедо Ташунко
19.12.2011 21:45
Радвам се, че водим културен диалог без обиди, цинизми и гнусотии, с които са пълни форумите. Живея от 22г. в Германия, стр. инж. съм и работя досега 38 години. Такъв термин- минимална пенсия в Г. не съшествува. За наемните работници тук важи само какво е внасяно в пенсионното им конто. Ако получаваш 3000 евро бруто на месец, ти удържат 10 процента за пенс. осигуровка. Толкова удържат за твоето пенсионно конто и от работодателя ти. Ако работиш тук мин. 18 години, имаш навършени 30 г стаж общо, т.е. работа и в други държави ти дават от Германия пенсия. Досега съм направил около 700 евро пенсия. Ако получавам 2000 евро бруто на месец ще съм направил 450 евро. Тези пари не стигат да си платиш жилището и да живееш като човек. Тогава се намесва общината, преценява какви са твоите нужди и доплаща вместо теб. При бабите идва и вдовишка пенсия, за съжаление тук разполагаме с ограничен терен за писане. Бих отговорил на твои конкретни въпроси- да се надяваме-изчерпателно. Частните застраховки-живот, здравните застраховки, застраховка за безработните и т. н. са друга работа. Освен държавната пенсия, човек може да получи и пенсия от фирмата, където работи, стига тя да е мощна като Сименс,Ауди, общественото здравоопазвани е т.н. Бъди Сдрав и весела Коледа!
цитирай
5. marandi - :)
20.12.2011 04:15
Да не избягаме все пак от "фокуса" на статията ми. Както Франция дава пари да си изкореним лозята, та после да ги засеем с френски сортове, понеже френските вина са едва 800 години, а български има на над 2500 години. За горите ни се "препоръчва" да се залесяват с червен дъб, т.е. американска култура и от ЕС постоянно ни "обещават" какви купища от пари ни "очаквали" някога си. После се оказва, за да ползваш средства от Европа, трябвало да докажеш автентичност, т.е. че исторически това нещо е твое, че да имаш претенции за ПАРИ. А, то тогава ще се окаже "на хартия", че тия неща НЕ са твои и какви пари искаш тогава?

Та, вече посягат и на Фолклора ни. И няма да се учудя, ако след 100 години българските деца в учебниците по История дали няма да изучават, че "добрите" американци са дошли и са ни залесят горите, т.е. приказната българска Природа, после "добрите" французи са дошли и са им направят лозята, за да пият вино, а още "по-добрите" германци са дошли и са ни създали народния Фолклор, за да можем да пеем и танцуваме, и т.н. по веригата за "добрите" руснаци, турци, гърци и прочие, които направили "еди-какво си за нас."

И затова родното българче е тъпо и няма как, ще трябва да бачка за жълти стинки доживотно, после и децата, а после и внуците им, защото "добрите" чичковци от всички държави по Света, навремето преди 1-2 века, били дошли, за да му "помогнат". Нищо, че прадядовците на бъдещите българчета ( т.е. днес моето поколение - НЕ им искат "помощта" ).

И някой ден ще се учи в учебниците по История предполагам тогавашните българчета, че те са най-простите по Света и е нормално всички останали народи да живеят по-добре от тях, а те да им слугуват, защото са "простички" и необразовани. Как цял Свят навремето се е бил вдигнал да ги научи да пият вино, да правят кисело мляко, да могат да пеят и танцуват и да имат хубава Природа.

Та, затова да се кланят ниско, да работят безплатно цял живот, да нямат претенции и ако са послушни може да им се подметне някой грош.

цитирай
6. marandi - :)
20.12.2011 04:18
Хубави празници ( че не ми стигна мястото )

Успех!
цитирай
7. marandi - Браво за истината! Дерзайте и ...
20.12.2011 04:45
анонимен написа:
Браво за истината!
Дерзайте и пишете, човечеството има нужда още от много уроци, докато прозре светлината.
Бъдете жив и здрав и успех!
Мария


Мария,

Благодаря ви за пожеланията и аз също ви желая много Светлина!

Българите са древен народ, винаги са създавали цивилизация и агресорските амбиции на по-младите народи са разбираеми. Защото накъдето те са се запътили, ние оттам се връщаме.

Трябва да пазим 2 неща ревностно и страстно! Това са буквичките ни ( т.е. писмеността ни ) и Фолклора ни ( неписмеността ни ), защото това са традициите ни, или житейският опит на хиляди поколения наши предци, който ние ще трябва да се борим да успеем да предадем на следващите поколения. И да успеем да ги научим как те после да подготвят следващите поколения след тях. Докато правим тия 2 неща, народа ни винаги ще го има!

Затова и може би реакцията ми срещу опита за кражба на родния Фолклор от страна на Германия ми дойде малко в повече, а уж съм доста търпелива натура.

П.П. Съжалявам за забавените си отговори, но за 5 дена бях спал едва 5 ч. и сега успях да посля още 4 и съм направо като новороден - хихи

Хубави празници и вяра в Бъдното!


цитирай
8. анонимен - дедо Ташунко
20.12.2011 12:03
Моранди, това което допълнително пишеш за амер.дъбчета, лозята и пр. ми е многократно по- интересно от твърденито ти, че Германия иска да открадне фолклора ни. Повярвай ми, вече доста опознах Германия и германците за тези 22 години. Убедих се в немската толерантност, дисциплина, правилно възпитание на подрастващото поколение, честност и почтеност. Не познавам други народи освен българския и немския, живях 38 г. в родината, 22 в емиграция. От все сърце искам това, което видях тук, да го видя и в България! В Мюнхен вече 25 години функционира прекрасен танцов състав, изпълняващ чудесни български хора и ръченици. Нарича се ЛАЗАРКА. Значи ли това, че германците са ни откраднали фолклора? Ако някой се занимава с йога или текуондо с цялата си душа и сърце, значи ли, че се опитва да ги открадне. Съгласен съм да не позволяваме други народи да си приписват български ценности и богатства, но кажи ми Моранди, умни и симпатични младежо, кой е бил пръв за нещо? Глобализацията съществува, откакто съществува човечеството, кой знае със сигурност днес къде се намира оригиналния първоисточник, извора. Като доста по- стар от теб си позволявам един съвет, стига все още да приемаш съвети. От 1990 до 2000 г. работех без почивка в събота и неделя. Без почивка дори на Коледа, Великден и Нова година. Във няколко фирми едновременно, по 440 до 460 часа месечно. Занимавам се с проектиране и когато имаш срок той трябва да бъде спазен. Вече зная какво означава да умреш от умствена преумора. Няколко пъти стигнах до тази граница. Недей да правиш подобна глупост, тялото един ден ще накаже духът ти. Сага си млад и морето ти е до колене, но ще дойде ден в който да съжаляваш, че не си я карал по- полека и по- разумно. Бъди здрав и не се дразни на немските баби, че обикалят света безпроблемно. Те са си извоювали това положение. Ще се радвам един ден да се запозная на живо с теб- има какво да се питаме и да си кажем1
цитирай
9. анонимен - Неграмотници
20.12.2011 12:07
Винаги е добра идея преди някой да се изцепи с подобна статия да провери фактите, вместо да демонстрира невежеството си. Не съм гледал въпросното предаване, но името Кауфман, използвано във връзка с българския фолклор е напълно резонно, по причина, че един от най-големите български музиковеди и фолклористи е акад. Николай Кауфман. http://bg.wikipedia.org/wiki/Николай_Кауфман Неговата съпруга - проф. Димитрина Кауфман е преподавател по фолклор в Държавната Музикална Академия. Ето едно интересно интервю с Николай Кауфман: http://www.blitz.bg/article/5234

Така че, вместо да бълвате глупости, се ограмотете малко. Кауфман е допринесъл изключително много за запазването на автентичния български фолклор и зазлужава да има фолклорен проект на неговото име, който проект нищо чудно и самият той да е създал, а Вие какво сте направили за България?
цитирай
10. анонимен - "Диви гласове"
20.12.2011 12:43
http://e-comedia.com/?p=5256
цитирай
11. born - Първосигналните реакции не са за ...
20.12.2011 18:07
Първосигналните реакции не са за предпочитане, когато защитаваме родината си. Моето мнение е,че страната ни като география е прекрасна, но населението й е отвратително, неграмотно и тъпо. А гордостта ни , че сме древна нация , не са нищо друго освен осъзната комплексарщина и то безпочвена. Никой не е виновен че българите позволяват да ги доят, стрижат и т.н. като добитък. Най-малко пък германците. Пък и руснаците. Справедлива е сентенцията : "Прост народ - слаба държава."
цитирай
12. анонимен - Тина
21.12.2011 01:45
До born: Населението на България не е отвратително и тъпо.България преживява катарзис ,който скоро ,много скоро ще свърши.България и българския народ са преживели много спадове и възходи.Гордея се ,че съм българка и познавам много такива българи,както в Родината така и извън нея."Един народ,който има съзнание,култура,писменост,наука,непременно ще има светла и трайна бъднина"-Васил Друмев.Много моля, не пишете така за българите.Знайте,че много българи се борят истински за доброто на България.Но те най-често не са в светлините на медиите.България и българите ще пребъдат.И наистина не сме никак лоши,никак ...Не съм чула до сега чужденец така да се определя -тъп,отвратителен и неграмотен.Влезте в чужди форуми,няма значение темата,но никога ,никога няма да прочетете такива "самокритични" коментари...Думите са много важно нещо."Човек трябва да използва думите си за три цели:да лекува,благославя и помага."
цитирай
13. marandi - :)
21.12.2011 09:06
Отново благодаря за подкрепата и критиката на статията!

Подготвям набързо едно книжле и ако Господ, който ме е спуснал тук, ако не ми дръпне шалтера преждевременно, ще го видите в скоро време и там съвсем накратко, ще се разбере проблема на т.нар. Световна криза, която скоро няма да отмине при досегашния действащ модел.

Та, в нея ще се дефинира проблема, ще се обясни защо той се задълбочава, ако статуквото се запази и как той се задълбочава навсякъде, понеже самите политици и корпорации и хора не могат да осъзнаят какво се случва в момента с цялата планета Земя в момента.

Вярвам, че нещата ще бъдат овладени след това в рамките на 20-30 години, след като разберат къде е проблема им и започнат да го "лекуват" правилно, с рецептата, която ще има там. Иначе хората ще страдат по цял свят още дълго време,нещата ще се задълбочават и има опасност да изчезне цялата ви цивилизация. Надявам се, че никой не го иска това :)

Но подобно четиво го правя да се чете "леко и на дъх", та дай Боже да успея и си е малко като "детска играчка" цялата работа :)

П.П. Иначе разбирам, че някои хора ще се почустват засегнати по "цялата верига" от политици до изброените държави и прочие, защото "камбанарията" при всеки е различна и е нормално да има защитната реакция, когато малко по-висш разум им пресече техния мироглед.

Аз нося на майтап, така че няма проблем да се базикате с мен :)))

цитирай
14. анонимен - Тотално опростачване
29.12.2011 13:22
Проф Кауфман е един от най-големите фолклористи и пазители на българския народ.Учудвам се, че някой може да пише така за един уважаван учен, българин от еврейски произход, на по българин от всички простаци,които са съчинявали гореизложените мисли на болен и комплексиран мозък. Боже пази България от такива неграмотни "патриоти" И...да се извиниш нещастнико на семейство Кауфман!!!
цитирай
15. marandi - :)
30.12.2011 12:01
Не ме интересува какво самосъзнание има еди кой си. Не ме интересува професор ли е, или извънземен.

Ако иска марсиянец, джедай, елф и каквото се сети да се изкарва, щом го влече :)))

Бях предлелно ясен - това ИМЕ за проект и БЪЛГАРСКИ Фолклор - твърдо НЕ!

П.П. Хубави празници и по-веселко го раздавайте :)

цитирай
16. анонимен - Това трябва да е най-новия виц - е...
31.12.2011 14:24
Това трябва да е най-новия виц - евреин-пазител на българщина!!! Гиди глупци подивели!!!
цитирай
17. анонимен - дедо Ташунко
31.12.2011 22:12
Моранди, къде изчезна? Защо не пишеш, момче? Имаш акъл, дар слово. Пиши по- натам и не се отчайвай! Корабът потъва нормално. ЧНГ!!!
цитирай
18. marandi - :)
01.01.2012 13:18
ЧНГ!

Когато някой умишлено ми бърка ник-нейм-а ( ИМЕТО ), то първия път го отдавам на разсеяност, вторият път му прощавам и трети път - няма, т.е. води се рецидив, както го зоват в правото.

П.П. Според тИбя аз как мога да помня имената да десетки хиляди хора, барабар с тия на децата им, кучетата им, котките и т.н. - а ти ми се изживяваш на селска двИздъ и не можеш да копнеш 1 ник-нейм правилно, т.е. името ми? Или по-скоро на Меркел "снизходителното" отношение ли забелязвам? ( риторично ).

Или си се "притеснил", че румънската група "Моранди", бяха запазили всички сходни домейни, влкючително и моя ник-нейм и вече румънците са "история", а моя ник-нейм чичо гугъл го вади на първо място? По принцип не ме интересува каква ти е целта, демек местя те в ляво!

Не ти се карам, но няма какво повече да си кажем с тИбя! Понеже мина границата и си в графата "рецидив". И твоето отношение към мен - става моето отношение към теб!

Успешна Нова година ти желая, както на теб така и на всички мислещи хора! :)

П.П. Затова с подобно неграмотно отношение едва ли ще разбереш и статията ми какво съм визирал под дума авторски права, закон за наследници и т.н. - но проблема си е твой, а не мой ;)
цитирай
19. анонимен - дедо Ташунко
01.01.2012 21:45
Моранди, сигурно пак не си спал. Добре беше решил да не пишеш повече, за да спреш с непрекъснатите си издънки...Продължавай да бършеш сополи и лиги в кенефа, където си и където ти е мястото. Arschloch!
цитирай
20. marandi - :)
02.01.2012 04:32
анонимен написа:
Моранди, сигурно пак не си спал. Добре беше решил да не пишеш повече, за да спреш с непрекъснатите си издънки...Продължавай да бършеш сополи и лиги в кенефа, където си и където ти е мястото. Arschloch!


Ем, аз съм в България!

Ти къде си, че нямаш даже и кенеф да ти пратя един? Няма да те чарджа за доставката, спокич :)

П.П. Преди да дрънкаш за "кенефа", вземи си виж гражданството какво е, щот' ако си станал двИздъ, демек "германец" вече, поне върни българското гражданство. Аз ще ти съдействам да стане по-бързичко :)

Забравих без да искам докато се прехласвах колко си "надарен" - виж и питай в Германия "немецо" на колко им се заплаща сертификата инженер-корабастроене, демек моя милост? После иди в Хамбург и питай, ако не си разбрал кои са Тисен Круп, после питай в Германия кои са Алианц да кажем и т.н. "строителю", дет' трябваше да се впечатля ли, че лепиш плочки?

Няма как да ти признаят подобна хартия кат' строителен инженер, изкарана в БГ-то, освен ако не си карал "успоредно" там нещо си.

Тия блокчета ( жилищни ) и МОЛ-чета моя милост ги проектира с поглед само, но най-добре поразпитай за сертификатите кои се признават в "немско" и кои не и после проучи какво значи тоя дет' не можеш да му напишеш името грамотно, как се котира дори и на немския пазар, ако реши да става "немец".

Със здраве, "немецо" ( и само върни личната карта дет' пише БГ на нея ) и после ми обяснявай колко сме "прости". ОК? :)
цитирай
21. marandi - :)
03.01.2012 19:03
дедо Ташунко!

Сега, слушай ме внимателно, понеже няма да повтарям: !

Изтрих ти пост-а, защото е недопустим. В момента пишеш на страницата на юридическо дружество. Мога да те изискам по служебен път и да те вкарам в Съда като не ме интересува къде се намираш, т.е. ще те намерят да ти връчат "призовката" ( вече и по имейл ги правят ).

Оттам насетне "дядо" ли си, "немец" ли си и не ме интересува какъв си, няма да излезеш от съдебните инстанции поне 2-3 години, т.е. мога да те върна в 1-ви клас, както си мислиш, че си много напред и се опитваш да ми пробутваш арогантност.

П.П. Всеки следващ твой пост в моя блог, чиито права държи инвестор.бг ще бъде изтриван, понеже си позволи заплаха и лични нападки.

Демек, нашата кратка "дружба" приключи :)
цитирай
22. анонимен - !!!
06.01.2012 11:03
Много хубаво започна,зле продължи и още по-зле завърши.
цитирай
23. marandi - :)
06.01.2012 15:16
анонимен написа:
Много хубаво започна,зле продължи и още по-зле завърши.


Аз нося на майтап в личен план, даже най-много се смея със себе си и то всеки Божи ден.

Юридическо лице означава, че все едно да отидеш при Меркел ( Германия ), но имаш български паспорт ( гражданство ) и да започнеш да й говориш колко е дебела, а па тя ти дава хляба. И тя ти дава хляба и ти казва приятелски не те карам да ми казваш дали съм еди-каква си, а па ти продължаваш й говориш, че е дебела и грозна.

Та, толкоз от мИня - дано си ме разбрал защо така се получи, но има там едни клаузи за уронване престижа на дружеството и т.н.. Нищо лично!

Със здраве!
цитирай
24. анонимен - Get up to 100000 forum backlinks with our xrumer blast & massive traffic
28.01.2012 19:50
Most powerful&cost effective SEO and website traffic service in world get up to 100’000 forum backlinks now! Get great web traffic using best backlink service available. We are able post your custom post up to 100’000 forums worldwide, get thousands of backlinks and amazing targeted web traffic in very short time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!! Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now: <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a>
цитирай
25. анонимен - Get up to 100000 forum backlinks with our xrumer blast & massive traffic
16.02.2012 12:11
Best backlinks and website traffic service - we post your custom message up to 100'000 forums worldwide price starting only from $29 Get great web traffic using superb backlink service available. We are able post your marketing post up to 100’000 forums around the web, get insane amount of backlinks and large targeted web traffic in very short time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!! Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now: <a href=http://xrumerservice.org>backlink service</a>
цитирай
26. анонимен - Get up to 100000 forum backlinks with our xrumer blast & massive traffic
18.02.2012 08:55
Get up to 100000 forum backlinks with our backlinks service & massive targeted traffic Get great web traffic using amazing backlink blast today. We are able post your custom message up to 100’000 forums around the web, get insane amount of backlinks and great targeted web traffic in shortest time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!! Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now: <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a>
цитирай
27. анонимен - cheap bras
15.03.2012 03:58
Amazing write-up! This could aid plenty of people find out more about this particular issue. Are you keen to integrate video clips coupled with these? It would absolutely help out. Your conclusion was spot on and thanks to you; I probably won’t have to describe everything to my pals. I can simply direct them here!
цитирай
28. анонимен - homepage service backlinks service
30.03.2012 02:59
hello there marandi.blog.bg owner discovered your website via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective <a href=http://xrumerservice.org>backlinks service</a> Take care. Jason
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marandi
Категория: Бизнес
Прочетен: 2284273
Постинги: 46
Коментари: 863
Гласове: 462
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930